Dr. Balogh Gábor - Főorvos

SZAKTERÜLETE: Sebész, Proctológus, Mellkas sebész szakorvos

Dr. Balogh Gábor

Dr. Balogh Gábor vagyok, általános sebészettel és mellkassebészettel fogalkozom és az Endo-Kapszula KFT proctológiai szakrendelését vezetem.


Önéletrajz

Dr. Balogh Gábor (1954. jún. 6. Kaposvár). A POTE-n ált. orvosi okl. szerzett (1979) ált. sebészi (1983), mellkassebészi (1986) szakorvosi vizsgát tett, az orvostudomány kandidátusa (1992), címzetes egyetemi docens (2014). Több mint 3 évtizetede foglalkozik proctológiával is, (proctológiai tárgyú publikációja a vébélsipolyok hurok-drenázs kezeléséről az American Journal Surgery-ben jelent meg) egyéb tudományos tevékenységei melett. 55 közleménye jelent meg az általános sebészet és a mellkassebészet különböző témaköreivel kapcsolatban, több mint 120 előadást tartott hazai és külföldi kongresszusokon, emellett családorvosok, orvostanhallgatók, rezidensek, szakorvos jelöltek képzésben és továbbképzésben vesz részt.

A Kaposi Mór Megyei Kórház Általános-, Ér- és Mellkassebészeti osztályán a mellkassebészet egység vezető főorvosa, több mint 20 éven át osztályvezető helyettesként dolgozott. Jelenleg a nagyatádi Kórház sebész főorvosa.

A szakvizsga bizottság tagja.

Az MTA Klinikai II. sz. Bizottságának, a Magyar Sebész Társaságnak, a Magyar Tüdőgyógyász Társaságnak, a Magyar Mellkassebész Társaságnak, az MST Coloproctológiai Szekciójának, a Magyar Sebkezelő Társaságnak tagja. A Magyar ILCO (sztóma viselők) Szövetség Kuratóriumának Elnöke

2000- ben Markusovszky-díjjal tüntették ki

'Elérhetőségeink
Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum
Címünk: 8000 Székesfehérvár, Budai u. 316.
Bejelentkezés: 06 (22) 788-365
E-mail: recepcio@endo-kapszula.hu
Nyitva tartás: H,Sze,P: 8-17, K,Cs: 8-19
Web: www.endo-kapszula.hu.'


« vissza